Navigatie

PETIT FILIPPE wholesale algemene voorwaarden
opgemaakt per 21 april 2018

1 Verkoopvoorwaarden
    1.    Petit Filippe verkoopt alleen aan vooraf goedgekeurde retailers.
    2.    Petit Filippe verkoopt binnen Nederland niet aan webshops (retailers die geen ‘stenen’ winkel hebben), tenzij anders overeengekomen.
    3.    Petit Filippe producten mogen niet verkocht worden via Facebook, Instagram, Bol.com, Marktplaats, Ebay, TradeMe, Etsy of dergelijke websites.
    4.    Petit Filippe retailers mogen Petit Filippe producten promoten en vermelden via Facebook, Instagram etc, maar Petit Filippe keurt verkoop van haar producten via social media niet goed.

2 Goedgekeuring retailers
    1.    Een retailer die Petit Filippe producten wil inkopen dient zich eerst via onze website aan te melden.
    2.    Alle gevraagde informatie moet bij deze aanmelding verstrekt worden. Indien nodig mag Petit Filippe naast de verstrekte gegevens om verdere informatie vragen.
    3.    Petit Filippe besluit al dan niet om een aanmelding goed te keuren. Het kan zijn dat een aanmelding eerst afgekeurd wordt, maar na het voldoen aan bepaalde voorwaarden alsnog goedkeuring krijgt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
    4.    Een goedgekeurde retailer kan niet automatisch ook Petit Filippe producten via haar eventuele webshop verkopen. Hiervoor moet een aparte aanvraag gedaan worden.
    5.    Als een retailer mét goedgekeurde webshop besluit haar stenen winkel om welke reden dan ook te sluiten, dan zal de goedkeuring van de betreffende webshop ook automatisch aflopen aan het einde van het betreffende kalenderjaar. De retailer zal dan voor het opvolgende jaar een nieuwe aanvraag specifiek voor de webshop moeten doen.

3 Goedgekeurde retailers
    1.    Een goedgekeurde retailer is alleen geautoriseerd om Petit Filippe producten te verkopen via het goedgekeurde verkooppunt. Mocht dezelfde retailer ook via andere verkooppunten willen verkopen (bijvoorbeeld een webwinkel of een tweede ‘stenen’ winkel) dan moet de betreffende retailer opnieuw een aanvraag tot goedkeuring indienen via info@petitfilippe.nl voor dat betreffende verkooppunt.
    2.    Petit Filippe besluit of een verkooppunt al dan niet goedgekeurd wordt. Over de uitslag hiervan wordt niet gecorrespondeerd.
    3.    Over het algemeen kan gesteld worden dat Petit Filippe enkel verkooppunten die (o.a.) gericht zijn op baby- en kindermode of -producten zal goedkeuren. Het is niet waarschijnlijk dat Petit Filippe een verkooppunt die niets met baby- of kinderproducten van doen heeft zal goedkeuren, zoals bijvoorbeeld een café, apotheek of boekwinkel.
    4.    Over het algemeen kan gesteld worden dat Petit Filippe geen verkooppunten zal accepteren die gelegen zijn in een gebied waar het aanbod van Petit Filippe producten al verzadigd is.
    5.    Een retailer wordt alleen goedgekeurd voor verkoop van Petit Filippe producten als Petit Filippe genoeg vertrouwen heeft dat haar producten bij die betreffende retailer zullen worden vertoond, aangeprezen en verkocht zoals dat past binnen de Petit Filippe standaard.
    6.    Een goedgekeurde retailer moet zorgen dat Petit Filippe producten te allen tijde volgens de Petit Filippe standaard aangeprezen, vertoond en verkocht worden.

4 Regels voor goedgekeurde retailers (winkels).
    1.    Petit Filippe producten dienen goed gepresenteerd te worden op een prominente plaats in de winkel. De producten dienen bewaard en verkocht te worden in de originele verpakking.
    2.    Verkopend personeel moet bekend zijn met de producten van Petit Filippe en de voordelen van de producten goed te kunnen omschrijven danwel aanprijzen.

5 Gebruik van Petit Filippe beeld/logo’s
    1.    Petit Filippe’s beeld, foto’s, logo’s, teksten en verder materiaal dat door Petit Filippe is gecreëerd heeft copyright.  Ze mogen dan ook niet gebruikt, bewerkt of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van Petit Filippe.
    2.    Tenzij anders overeengekomen duurt de goedkeuring van het gebruik van Petit Filippe beeld, foto’s, teksten, logo’s en verder materiaal slechts voor het seizoen waarin de goedkeuring verleend werd.

6 bestellingen
    1.    Bij het plaatsen van een bestelling in de Petit Filippe wholesale webshop gaat de retailer akkoord met de Algemene Voorwaarden die gelden op het moment van bestellen.
    2.     Petit Filippe produceert elke wholesale order apart zodra deze geplaatst is. Er wordt dus (vrijwel) niet uit voorraad verkocht. Leverings/productietijden worden duidelijk aangegeven in de webshop en de retailer gaat hiermee akkoord bij het plaatsen van een bestelling.
    3.    Als in de Petit Filippe wholesale webshop aangegeven wordt dat een product alleen bepaalde aantallen te bestellen is dient de retailer hiermee akkoord te gaan.    
    4.    De minimum orderwaarde is € 1000 exclusief btw.
    5.    Alle bestellingen dienen 100% (inclusief verzendkosten) vooruit betaald te worden voordat Petit Filippe de productie in gang zal zetten.
    6.    Zodra een bestelling geplaatst en betaald is, is de bestelling bindend. Eventuele veranderingen aan de bestelling dienen binnen 48 uur doorgegeven te worden aan Petit Filippe. 48 uur of langer na de bestelling kunnen er geen veranderingen meer doorgegeven worden omdat de productie van de bestelling dan in gang is gezet.
    7.    Petit Filippe is niet verplicht een order te accepteren.


7 verzending en levering
    1.    Petit Filippe produceert elke wholesale order apart zodra deze geplaatst is. Er wordt dus (vrijwel) niet uit voorraad verkocht. Leverings/productietijden worden duidelijk aangegeven in de webshop en de retailer gaat hiermee akkoord bij het plaatsen van een bestelling.  
    2.    Verzendkosten en 21% btw worden aan het subtotaal toegevoegd bij checkout. Verzending binnen Nederland gebeurt via Post NL (verzekerd pakket inclusief Track & Trace).

8 VERTRAAGDE LEVERING
    1.    Petit Filippe is niet verantwoordelijk voor eventuele schade geleden door een vertraagde levering, door welke reden dan ook.
    2.    Als een geleverde bestelling niet compleet is, kan Petit Filippe de ontbrekende artikelen nazenden, restitueren of, in overleg met de retailer, ervoor kiezen de ontbrekende items met andere items te vervangen.

9 BETALINGSVOORWAARDEN
    1.    Alle bestellingen dienen 100% (inclusief verzendkosten) vooruit betaald te worden voordat Petit Filippe de productie in gang zal zetten.

10 EVENTUELE FOUTEN IN DE BESTELLING
    1.    De gehele bestelling dient gelijk bij ontvangst gecontroleerd te worden. Mocht er een defect zijn of iets ontbreken, neem dan gelijk contact op met Petit Filippe via info@petitfilippe.nl (binnen 3 werkdagen). Geretourneerde goederen kunnen alleen geruild worden, er wordt niet gerestitueerd. Na 14 dagen kan er niet meer worden geruild.

11 RETOURNEREN & RUILEN
           1.     Groothandel artikelen mogen niet geruild of geretourneerd worden aangezien elke bestelling speciaal voor de klant geproduceerd wordt. Petit Filippe accepteert enkel ruilingen in geval van een fout in de levering zoals in punt 10 besproken.

12 VERANDERINGEN IN  PETIT FILIPPE’S ALGEMENE VOORWAARDEN EN VOORTGANG VAN SAMENWERKING
    1.    Petit Filippe kan haar Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd veranderen. Alle bestellingen worden enkel geaccepteerd met de op dat moment geldige Algemene Voorwaarden.
    2.    Petit Filippe mag te allen tijde en zonder opgaaf van redenen besluiten de samenwerking met of levering aan een retailer te beeindigen.

13 VERKOOPPRIJZEN
    1.    Alle prijzen worden vermeld in euro’s. We verwachten dat voor alle Petit Filippe-artikelen de standaard verkoopprijzen worden gehanteerd, zoals aangegeven in de wholesale webshop, en zoals die aangehouden worden op www.petitfilippe.nl.

© 2018 - 2019 Petit Filippe Wholesale Nederland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel